word lid

Meezingen

Proef de sfeer

Kom langs!

Kom gerust de sfeer proeven, eens kijken en luisteren bij Cantiamo Austerlitz, misschien wel het gezelligste koor in de omgeving. Elke eerste maandag van de maand vanaf 19.45 uur hebben we een open inloopavond. Momenteel zijn er voldoende zangeressen. Bassen en tenoren zijn nog steeds van harte welkom!
Ons koor staat onder leiding van dirigent Arjan Veen.

Voor wie?

Wij zijn op dit moment op zoek naar mannen, tenoren en bassen, ongeoefend of geoefend, die met ons willen genieten van samen muziek maken.

Ontwikkelen

Wij zijn een gezellig en hechte groep en wij investeren om koorzang op niveau te blijven invullen. Wij stimuleren iedereen om individueel te blijven leren en waar nodig/mogelijk groeien wij door te investeren in koorscholing en het aantrekken van nieuwe zangers en zangeressen.

Repertoire

Ons repertoire is een vlotte afwisseling tussen klassieke zangstukken en eigentijdse pop, jazz en musical muziek. Tijdens gezamenlijke repetities worden nieuwe stukken ingestudeerd en bestaand repertoire ‘opgepoetst’.

Wat wij jou bieden

Leren

Als nieuwe zanger(es) word jij gekoppeld aan een ervaren zanger(es) die jou begeleiding en ondersteuning biedt. Wil je thuis oefenen? Op het ledendeel van de site vind je de oefenfiles met jouw toonhoogte en melodie. Zo kun je ook als niet geoefende zanger al heel snel meekomen met het koor. Verder ontvang je het boekje ‘Noten leren lezen voor koorzangers’ dat door onze dirigent Arie Perk geschreven is. Een zeer informatief boekje waardoor het repeteren nog beter gaat.

Stuur ons een berichtje!

Repetities

Maandag 20:00 - 22:00

Open inloopavond voor tenoren en bassen: elke eerste maandag van de maand, 19.45 uur

Dorpshuis Hart van Austerlitz 

 Schoolweg 2, 3711BP Austerlitz